Hua Hin

Baan Jennie

Baan Jennie

 

Hua Hin passar både barnfamiljer och par som är ute efter en skön semester vid havet. Och som vill ha lite utbud – både av restauranger, shopping och utflykter/aktiviteter.

Det bor c:a 60 000 människor i Hua Hin.

Två underbara radhus i Hua Hin, Thailand

Hua Hin är Thailands äldsta badort. På 1920-talet lät Kung Rama VII bygga sommarpalatset Klai Kangwan, direkt på stranden. Hovet, palatset och den vackra tågstationen sprider glans över Hua Hin och det är många Bangkokbor som söker sig hit på helger och lov.

Namnet Klai Kangwan betyder ”fjärran från bekymren”. Och den beteckningen passar in bra i på Hua Hin. Här kopplar du av på långgrunda vita sandstränder, njuter av maten på en liten lokal thairestaurang eller spelar golf på någon av de många fina banor som ligger i närheten.

Hamnen är stadens hjärta. Här ligger fiskrestaurangerna på rad och liksom överallt i Thailand kan du äta både gott och billigt. Efter en god middag drar sig många bort till nattmarknaden – det klart bästa stället för att shoppa t-shirts, piratkopior, souvenirer elektronikprylar och mycket mer.

Vill du göra en utflykt finns mycket att se och göra i omgivningarna. Bland annat två av Thailands största nationalparker. Floden Kwai med sin berömda järnvägsbro, byggd av allierade krigsfångar under andra världskriget. Den gamla staden Petchaburi, med vackra tempel, trähus och byggnader och mycket mer.

Radhuset

Planritning nedervåningen

Varje bostadsrätt består av 2 plan, total boyta 110 kvadratmeter inklusive veranda, balkong samt baksida. Genomgående klinkergolv i alla rum. Trappa med klinkers binder ihop våningsplanen.

Nedervåning:
Kök och allrum i öppen planlösning kabel-tv, dvd, stereo mm, toalett som har tvättmaskin. På baksidan finns utrymme för tvätt etc.

* Stor veranda (17,5 kvm)
* Kylskåp
* Elspis

Övervåning:
Liten hall, 2 sovrum, varav det större är försett med trevlig balkong mot framsidan, badrum med toalett och dusch.

* Aircondition i båda sovrummen
* Helkaklat badrum
* Balkong

Planritning övervåningen

Bokningsschema & Pris

Priset är mellan 2 000 kr – 3 200 kr per vecka beroende på vecka, antal personer mm.

För bokning, vänligen kontakta Adde